VISOKOGRADNJA

 

Naša osnovna delatnost je izvođenje radova na objektima visokogradnje, izgradnja novih stambenih, poslovnih, industrijskih, komercijalnih objekata, kao i adaptacija, rekonstrukcija i dogradnjа postojećih stambeno-poslovnih objekata, obrazovnih, predškolskih i zdravstvenih ustanova.

 

Kompletna usluga izgradnje stambenih, poslovnih, industrijskih, komercijalnih objekta po sistemu ključ u ruke, u skladu je sa najvišim standardima kvaliteta, čini nas pouzdanim i ozbiljnim partnerom. U svim fazama procesa izgradnje uvidećete posvećenost, energičnost, otvorenu komunikacjiu i timski rad, a sve u cilju stvaranja izuzetnog projekta vrednog poverenja i dugoročnog odnosa.

 

Ponosni smo na činjenicu da nam je vrhunski kvalitet preporuka, a da naše radove izvode isključivo potpuno obučeni majstori, stručnjaci u svojoj oblasti, u skladu sa najvišim profesionalnim standardima. Posedujemo svu neophodnu mehanizaciju, alat i dozvole za kvalitetno izvođenje svih vrsta građevinskih radova, koje izvodimo samostalno, ali i u kooperaciji sa velikim brojem kooperanata iz oblasti građevine, radi pronaženja optimalnog rešenja, na zadovoljstvo naših klijenata.

 

Bez obzira na veličinu i složenost posla, naš cilj je da svaki put prevaziđemo očekivanja. Naš pristup radu čini da svaki projekat za koji nam ukažete poverenje posmatramo disciplinovano, vodeći računa o svim aspektima gradnje, posebno imajući u vidu troškove, vremenski raspored, kvalitet i sigurnost.  Odnose sa klijentima, projektantima i podizvođačima zasnivamo na obostranom poštovanju, pažnji i ciljevima.