USLUGE

 

 

Od osnivanja pa sve do danas Biro Piramida se razvija u oblastima projektovanja, izgradnje, rekonstrukcije i adaptacije industrijskih, komercijalnih i stambenih objekata, nastupajući najčešće po sistemu „ključ u ruke“.

 

Ogromno iskustvo nam omogućava da učestvujemo u čitavom ciklusu projekta i izgradnje poslovnih, uslužnih i stambenih objekata. Bilo da želite izgradnju novog objekta ili rekonstrukciju postojećeg, budite sigurni da će vam naš profesionalni tim, uz poštovanje ugovorenih obaveza i rokova, svojim kreativnim rešenjima, iskustvom i znanjem pružiti vrhunsku uslugu u svim uslovima, a prema standardima i zahtevima investitora.

Osposobljeni smo za izgradnju različitih objekata visokogradnje, kao i za izvođenje radova niskogradnje. Posedujemo svu neophodnu mehanizaciju, alat i dozvole za kvalitetno izvođenje svih vrsta građevinskih radova, koje izvodimo samostalno, ali i u kooperaciji sa velikim brojem kooperanata iz oblasti građevine, radi pronalaženja optimalnog rešenja, na zadovoljstvo naših klijenata. Sa investitorima sarađujemo na svim nivoima, od idejnih rešenja, izrade građevinskih projekata, do gradnje svih vrsta objekata i obavljanja završnih radova.

 

 

Izvođenje građevinskih radova obuhvata usluge koje možemo ponuditi u oblasti:
 
 • Visokogradnje - Izgradnja novih stambenih, poslovnih, industrijskih, komercijalnih objekata
   
 • Niskogradnje -  Zemljanih radova, usluge iskopa, ravnanja terena, raščišćavanje terena, uklanjanje postojećih instalacija, nasipanje i niveliranje terena, odvoz zemlje i šuta, dovoz zemlje i drugih materijala potrebnih za nasipanje.
   
 • Završnih zanatskih radova - Izvođenje svih završnih i zanatskih radova u građevinarstvu

 

 • Adaptacije i rekonstrukcije - Adaptacija, rekonstrukcija i dogradnjа postojećih stambeno-poslovnih objekata, obrazovnih, predškolskih i zdravstvenih ustanova.

 

Pružamo uslugu izrade kompletne projektno – tehničke dokumentacije za sve tipove građevinskih objekata od idejnih rešenja, idejnih projekata, projekata za građevinsku dozvolu, projekata za izvođenje do projekata izvedenih objekata.

 

Usluge projektovanja građevinskih objekata koje nudimo obuhvataju:

 

 • Projektovanje svih vrsta građevinskih objekata (Arhitektura, konstrukcija, vodovod i kanalizacija, elektroinstalacije, zaštita od požara)
 • Projekti za sanaciju, adaptaciju, prenamenu prostora, rekonstrukciju i dogradnju postojećih objekata
 • Uređenje enterijera

 

Našim klijentima, zajedno sa velikim brojem kooperanata, omogućimo da na jednom mestu pronađu kompletnu uslugu za izvođenje građevinskih radova, kompletan proces izgradnje na jednom mestu, kvalitetnu u brzu izgradnju i realizaciju celog projekta po sistemu ključ u ruke. To podrazumeva profesionalni i stručni kadar svih zanata koji će vam pomoći da svoje ideje uspešno realizujete u što kraćem roku, a da pri tome kvalitet i poverenje budu na prvom mestu. Bez obzira na veličinu i složenost posla, naš pristup radu čini da svaki projekat za koji nam ukažete poverenje posmatramo disciplinovano, vodeći računa o svim aspektima gradnje, posebno imajući u vidu troškove, vremenski raspored, kvalitet i sigurnost.