ULAZNA VRATA

 

 

Ulazna vrata koje imamo u ponudi mogu biti aluminijumska, pvc ili drvena. Za koja god da se odlučite dobijate:

 

  • Odličnu zvučnu i toplotnu
  • Odličnu zaštitu i sigurnost za Vašu porodicu
  • Uticaj na estetski izgled vašeg objekta

 

 

PROFILI ZA VRATA OD RAZLIČITIH MATERIJALA - Odaberite odgovarajući profil za vaš dom ili kancelariju.

 

 

 

 

 

RAVNI TERMO-PANELI


Proizvode se u sledećim dimenzijama i bojama:


24 mm - bela, zlatni hrast, orah, tamni hrast
44 mm - bela, zlatni hrast, orah, tamni hrast, mahagoni, sivo, antracit, planinski bor.


Izradjeni od panela sa HPL pokrivkom.

 

DEKORATIVNI TERMOPANELI ZA ULAZNA PVC I ALUMINIJUMSKA VRATA

 


Dekorativni termo-paneli su izrađeni od XPS izolacije na koju su sa obe strane zalepljenne PVC ili ABS ploče. Koeficijet prolaza toplote, koji definiše količinu toplote koja prolazi 1m² panela u jedinici vremena, K=1,5W/m²K. Za panele debljine 24 mm, 44 mm i 52мм sa staklom kupac ima mogućnost izbora tipa stakla i ukrsnih lajsni u staklu i rok isporuke je 4 nedelje.

 

 

DEKORATIVNI TERMOPANELI

 

 

SIMPLE

 

 Paneli koji dominiraju jednostavnom formom, iz serije SIMPLE. Izrađeni od PVC folije 1,5 mm.

 

 

LINEGO

 

Serija LINEGO ima karakterističnu inox kornizu po ivicama stakla. Predlaže se za objekte sa modernom arhitekturom. Izrađeni su od ABS ploča debljine 3,5mm sa termo izolacijom.

 

 

MODERNO 

 

MODERNO serija je kombinacija klasičnog dizajna sa elementima moderne arhitekture. Izrađeni su od ABS ploča debljine 3,5mm sa termo izolacijom.

 

 

 

 

DRVENA ULAZNA PANELNA VRATA OD MASIVA

 

DRVENA ULAZNA PANELNA VRATA OD MASIVA (u boji koju klijent izabere iz kataloga) sa sledećim karakteristikama: izdrživa na udar, izdrživa na uvijanje, dobra zvučna izolacija, otpornost na vlagu, izradjuju se po meri kupca.

 

 

 

ULAZNA VRATA ZERO

 

Zadovoljavaju sve uslove potrebne za visokokvalitetne eksterne sisteme za otvaranje stambenih vrata. Ona su proizvod najviše klase standarda i performansi važećih u Zapadnoj Evropi. Izrađena su od aluminijumskog lima debljine 3 mm prekrivena sa 52-80 mm fibran izolacionog materijala. Falc krila je u ravni sa okvirom vrata. Izdrživa, mogućnost izrade u svim bojama RAL kataloga, sa odličnom toplotnom izolacijom. Klasa bezbednosti zaključavanja je bazisna. Sa kukama su mnogo sigurnija od standardnih vrata sa cilindrom, jer istovremeno daju bolje dihtovanje vrata. Ojačane šarke sa nosivošću do 160 kg i mogućnost podešavanja + - 3 mm.

 

 

BLINDIRANA VRATA

 

Krilo na blindiranim vratima je izrađeno od dva elektro galvanizovana metalna lima debljine 1mm sa unutrašnjim ojačanjem od 1.5mm, koji su opšiveni ramom od 4 metalna profila debljine 1.5mm. Krilo sa obe strane ima MDF panele debljine 6mm sa PVC folijom. U njemu je ugrađen automatski gumeni prag koji se spušta pri zaključavanju. Metalan štok na vratima je izrađen od pocinkovanog lima debljine 1.5mm koji ima zaštitni sloj protiv grebanja. Puna guma, dekorativan štok i pervazi od MDF-a debljine 2cm osiguravaju dodatni komfort i estetiku doma.

 

 

OKOV ZA PVC, MASIVNA DRVENA I ALUMINIJUMSKA ULAZNA VRATA

 

Najnovija generacija automatskih sigurnosnih zaključavanja vrata Winkhaus, kombinuje mnoge prednosi u jednom sistemu:

AutoLock AV3 kombinuje pouzdanu bezbednost i ekstremnu jednostavnost pokreta za lakšu aktivaciju sigurnih sistema i dobro zatvorena vrata. Masivni elementi zaključavanja (u obliku "kuke") i nezavisni elementi za zaptivanje koji pružaju glatko, ali i veoma pouzdano i čvrsto zatvaranje. Razlog za jednostavan mehanizam za zatvaranje leži u magnetnom akivatoru za automatsko zaključavanje.

AutoLock AV3 može imati dodatak "dnevna funkcija" koji se aktivira/deaktivira na izuzetno jednostavan način – mehanički, koristeći samo jedan taster za zaključavanje elementa u prihvatniku. Čvrsto se zatvaraju (samo povlačenjem krila prema štoku), obezbeđena AV3 vrata - potpuno zaštićena. Mogu se lako otključati spolja ključem. Ova poslednja generacija automatskog zaključavanja Winkhaus je takođe dostupna kao motorna brava verzije blueMatic EAV3, koja može biti upravljana daljinsko, potvrdom identiteta otiskom prsta (ili zenice), smart telefonom, radiom ili drugim sistemima.

 

MODULARNI SISTEM ZA VRATA ZA HITNE IZLAZE

 

  • Serija anatipanik PHA 2000 je od nerđajućeg čelika i u standardnim bojama
  • Prema standardu EN 1125
  • Pouzdana bezbednost
  • Sigurnosni zaključavajući jezičak omogućava potpunu zaštitu od neovlašćenog ulaska
  • Mogućnost jedno ili troprihvatne brave u slučaju jednokrilnih vrata i tri ili četiri prihvatne brave za dvokrilna vrata

 

 

 

Pošaljite upit ili nas pozovite i uverite se da smo najpovoljniji.