PRODAJA

 

 

Trgovački deo naše firme se u interakciji sa ostalim organizacionim delovima, zasniva na distribucijii PVC, aluminijumske stolarije, drvene stolarije i građevinskog materijala u saradnji sa renomiranim proizvođačima koji se nalaze na našem tržištu. Rezultat toga je pronalaženje najpovoljnijih rešenja u realizaciji objekta, kako ekonomskih, tako i kvalitativnih, te na taj način izlazimo u susret poslovnim partnerima u svakom pogledu.

 

U našoj ponudi imamo prvoklasnu unutrašnju i spoljašnju stolariju izgrađenu od PVC, aluminijumskih i drvenih profila renomiranih kompanija kao što si Profine Group, Etem, Alumil i Munchinger, sa staklom svetski poznatih kompanija Saint Gobein i Gardian. Garancija kvaliteta je upotreba sertifikovanih materijala, okova, okapnica i boja renomiranih evropskih proizvođača.

 

U našoj ponudi se nalazi sve za kuću i posao na jednom mestu: pvc stolarija, aluminijumska stolarija, drvo-aluminijum stolarija, unutrašnja (sobna i ulazna) i spoljašnja vrata, klizni sistemi, harmonika sistemi, garažna vrata, zavese, roletne, komarnici, tuš kabine i pregrade.