IZGRADNJA POVERENJA PRE SVEGA

 

Tradicija, kvalitet i iskustvo garantuju kompletan proces izgradnje na jednom mestu

 

 

 

O NAMA

 

         Biro za izvođenje građevinskih radova, projektovanje, inženjering i trgovinu Piramida minus Ladovica osnovan je 1987. godine u Ladovici, opština Vlasotince, kao jedno od prvih privrednih subjekata iz oblasti građevinarstva, sa osnovnom delatnošću izvođenja građevinskih radova na objektima niskogradnje i visokogradnje, u želji da se na tržište izađe sa celokupnim paketom usluga po principu ključ u ruke.

 

Od osnivanja pa sve do danas Biro Piramida se razvija u oblastima projektovanja, izgradnje, rekonstrukcije i adaptacije industrijskih, komercijalnih i stambenih objekata, nastupajući najčešće po sistemu „ključ u ruke“.

 

Ogromno iskustvo nam omogućava da učestvujemo u čitavom ciklusu projekta i izgradnje poslovnih, uslužnih i stambenih objekata. Bilo da želite izgradnju novog objekta ili rekonstrukciju postojećeg, budite sigurni da će vam naš profesionalni tim, uz poštovanje ugovorenih obaveza i rokova, svojim kreativnim rešenjima, iskustvom i znanjem pružiti vrhunsku uslugu u svim uslovima, a prema standardima i zahtevima investitora.

Osposobljeni smo za izgradnju različitih objekata visokogradnje, kao i za izvođenje radova niskogradnje. Posedujemo svu neophodnu mehanizaciju, alat i dozvole za kvalitetno izvođenje svih vrsta građevinskih radova, koje izvodimo samostalno, ali i u kooperaciji sa velikim brojem kooperanata iz oblasti građevine, radi pronalaženja optimalnog rešenja, na zadovoljstvo naših klijenata. Sa investitorima sarađujemo na svim nivoima, od idejnih rešenja i izrade građevinskih projekata, do izgradnje svih vrsta objekata i izvođenja završnih i zanatskih radova.

 

Naš najvažniji cilj koji smo stavili kao prioritet jeste zadovoljan klijent i prepoznavanje našeg kvaliteta u pružanju svih građevinskih usluga i trgovine.

 

Naša vizija je da svim klijentima, zajedno sa velikim brojem kooperanata, omogućimo da na jednom mestu pronađu kompletnu uslugu za izvođenje građevinskih radova, KOMPLETAN PROCES IZGRADNJE NA JEDNOM MESTU. To podrazumeva profesionalni i stručni kadar svih zanata koji će vam pomoći da svoje ideje uspešno realizujete u što kraćem roku, a da pri tome kvalitet i poverenje budu na prvom mestu. Bez obzira na veličinu i složenost posla, naš pristup radu čini da svaki projekat za koji nam ukažete poverenje posmatramo disciplinovano, vodeći računa o svim aspektima gradnje, posebno imajući u vidu troškove, vremenski raspored, kvalitet i sigurnost.

 

Naša misija je predanost i posvećenost i izgradnja poverenja i dugoročne saradnje sa svakim poslovnim partnerom.

Dugogodišnja uspešna sardanja sa mnogim investitorima, podizvođačima i dobavljačima, dokazuje partnerski odnos zasnovan na poverenju, pouzdanosti, dokazanom kvalitetu kako u izboru materijala, tako i tokom samog izvođenja radova, a pre svega strogom poštovanju ugovorenih rokova i obaveza. Gradimo kvalitetno u skladu sa projektom na način da se ispune svi zahtevi klijenta. U svim fazama procesa izgradnje uvidećete posvećenost, energičnost, otvorenu komunikacjiu i timski rad, a sve u cilju stvaranja izuzetnog projekta vrednog poverenja i dugoročnog odnosa, jer mi gradimo

 

POVERENJE PRE SVEGA.

 

         Trgovački deo naše firme se u interakciji sa ostalim organizacionim delovima, zasniva na distribucijii PVC, aluminijumske stolarije, drvene stolarije i građevinskog materijala u saradnji sa renomiranim proizvođačima koji se nalaze na našem tržištu. Rezultat toga je pronalaženje najpovoljnijih rešenja u realizaciji objekta, kako ekonomskih, tako i kvalitativnih, te na taj način izlazimo u susret poslovnim partnerima u svakom pogledu.

 

U našoj ponudi imamo prvoklasnu unutrašnju i spoljašnju stolariju izgrađenu od PVC, aluminijumskih i drvenih profila renomiranih kompanija kao što si Profine Group, Etem, Alumil i Munchinger, sa staklom svetski poznatih kompanija Saint Gobein i Guardian. Garancija kvaliteta je upotreba sertifikovanih materijala, okova, okapnica i boja renomiranih evropskih proizvođača.

 

U našoj ponudi se nalazi sve za kuću i posao na jednom mestu: pvc stolarija, aluminijumska stolarija, drvo-aluminijum stolarija, unutrašnja (sobna i ulazna) i spoljašnja vrata, klizni sistemi, harmonika sistemi, garažna vrata, zavese, roletne, komarnici, tuš kabine i pregrade. 

 

Zašto izabrati saradnju sa nama?

 

 • Poverenje i sigurnost
 • Tradicija, kvalitet, iskustvo
 • Kompletan proces izgradnje na jednom mestu
 • Posvećenost i energičnost
 • Profesionalnost, stručnost i saveti za svako rešenje
 • Upotreba visoko kvalitetnih materijala
 • Sertifikati iz evropskih labaratorija sa reputacijom
 • Prilagođavanje svakom zahtevu klijenta
 • Kratki rokovi za proizvodnju i montažu, uključujući i velike i nesvakodnevne narudžbenice 
 • Sve za kuću i posao na jednom mestu: pvc stolarija, aluminijumska stolarija, drvo-aluminijum stolarija, unutrašnja (sobna i ulazna vrata) i spoljašnja vrata, klizni sistemi, harmonika sistemi, garažna vrata, zavese, roletne, komarnici, tuš kabine i pregrade. 
 • Širok spektar boja i materijala za sve proizvode 
 • Jedinstveni oblici i veličine svih vrsta stolarije

 

Pozovite nas, zatražite ponudu i prepustite sve nama.