KOMARNICI

 

 

Komarnici sprečavaju ulaz insekata u prostorije, a istovremeno omogućuju cirkulaciju svežeg vazduha što čini Vaše prostorije udobne za boravak i u letnjim danima noćima. Postoje četiri glavne vrste komarnika: fiksni, rolo, plise i vrata komarnik.


Komarnici se izrađuju u skladu sa dimenzijama prozora i vrata i tako se pozicioniraju da ne smanjuju korisnu vidljivost.

  • Izrađeni su od visoko kvalitetnih aluminijumskih ramova i mrežice od fiberglasa sa teflonskim premazom
  • Bez dodatnog održavanja
  • Mogućnosti za bojenje nanošenjem praha od aluminijumskih profila po RAL-u
  • Karakteristike rolo komarnika omogućavaju ugradnju na bilo koju vrstu prozora i ugradnju istovremeno sa ugradnim roletnama. 

 

 

ZAVESE

 


Zavese su veoma praktične i daju eleganciju i harmoniju svakoj prostoriji. Ogroman izbor tipova zavesa, široke mogućnosti za ugradnju i gotovo beskonačan asortiman boja i dezena ih čine univerzalno dostupnim sredstvima zaštite od Sunca.

 

 

 

 

VENECIJANERI

 

 

Venicijaneri su najzastupljeniji sistem zastite od suncevog zracenja. Iako je sistem venecijanera za zastitu od sunca vec zastareo pored dosta novih resenja on je i dalje ima znacajnog udela u zastiti od sunca.

 

Venecijaneri štite od sunčevog zračenja regulisanjem mehanizma i kontrolisanjem nagiba venecijanera. Pored toga štite i od neželjenih pogleda spolja. Jednostavni su za čišćenje i održavanje tako da se koriste u kućnim prostorijama i u poslovnim prostorima. Aluminijumske lamele za venecijanere mogu biti od 25mm i 16 mm, u velikom asortimanu boja. Mogućnost ugradnje ispred stakla (na svako krilo posebno) i u staklu.

 

 Detaljniju ponudu možete videti na sledećim stranicama.