KLJUČ U RUKE

 

 

Biro za izvođenje građevinskih radova, projektovanje, inženjering i trgovinu Piramida minus Ladovica osnovano je 1987. godine u Ladovici, opština Vlasotince, kao jedno od prvih privrednih subjekata iz oblasti građevinarstva, sa osnovnom delatnošću izvođenja građevinskih radova na objektima niskogradnje i visokogradnje, u želji da se na tržište izađe sa celokupnim paketom usluga po principu ključ u ruke.

 

Od osnivanja pa sve do danas Biro Piramida se razvija u oblastima projektovanja, izgradnje, rekonstrukcije i adaptacije industrijskih, komercijalnih i stambenih objekata, nastupajući najčešće po sistemu „KLJUČ U RUKE“.

 

Ogromno iskustvo nam omogućava da učestvujemo u čitavom ciklusu projekta i izgradnje poslovnih, uslužnih i stambenih objekata. Bilo da želite izgradnju novog objekta ili rekonstrukciju postojećeg, budite sigurni da će vam naš profesionalni tim, uz poštovanje ugovorenih obaveza i rokova, svojim kreativnim rešenjima, iskustvom i znanjem pružiti vrhunsku uslugu u svim uslovima, a prema standardima i zahtevima investitora.

Osposobljeni smo za izgradnju različitih objekata visokogradnje, kao i za izvođenje radova niskogradnje. Posedujemo svu neophodnu mehanizaciju, alat i dozvole za kvalitetno izvođenje svih vrsta građevinskih radova, koje izvodimo samostalno, ali i u kooperaciji sa velikim brojem kooperanata iz oblasti građevine, radi pronalaženja optimalnog rešenja, na zadovoljstvo naših klijenata. Sa investitorima sarađujemo na svim nivoima, od idejnih rešenja, izrade građevinskih projekata, do gradnje svih vrsta objekata i obavljanja završnih radova.

 

Naš najvažniji cilj koji smo stavili kao prioritet jeste zadovoljan klijent i prepoznavanje našeg kvaliteta u pružanju svih građevinskih usluga i trgovine.

 

Naša vizija je da svim klijentima, zajedno sa velikim brojem kooperanata, omogućimo da na jednom mestu pronađu kompletnu uslugu za izvođenje građevinskih radova, KOMPLETAN PROCES IZDRADNJE NA JEDNOM MESTU. To podrazumeva profesionalni i stručni kadar svih zanata koji će vam pomoći da svoje ideje uspešno realizujete u što kraćem roku, a da pri tome kvalitet i poverenje budu na prvom mestu. Bez obzira na veličinu i složenost posla, naš pristup radu čini da svaki projekat za koji nam ukažete poverenje posmatramo disciplinovano, vodeći računa o svim aspektima gradnje, posebno imajući u vidu troškove, vremenski raspored, kvalitet i sigurnost.