IZVOĐENJE GRAĐEVINSKIH RADOVA

 

Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu u građevinskim poslovima, timu iskusnih i stručnih profesionalaca, kao i velikom broju pouzdanih kooperanata, preuzimamo odgovornost za sve faze procesa izgradnje svih vrsta objekata u građevinarstvu, od početka izgradnje do finalnog završetka projekta. Izlazimo u susret svakom zahtevu investitora u vrlo kratkom roku i preuzmemo realizaciju najsloženijih investicija, vršeći koordinaciju svih učesnika na projektu, planiranje, praćenje i nabavku materijala, kontrolu kvaliteta izvedenih radova, poštujući zadate vremenske rokove i finansijski okvir investitora. 

 

Ogromno iskustvo nam omogućava da učestvujemo u čitavom ciklusu projekta i izgradnje poslovnih, uslužnih i stambenih objekata. Bilo da želite izgradnju novog objekta ili rekonstrukciju postojećeg, budite sigurni da će vam naš profesionalni tim, uz poštovanje ugovorenih obaveza i rokova, svojim kreativnim rešenjima, iskustvom i znanjem pružiti vrhunsku uslugu u svim uslovima, a prema standardima i zahtevima investitora.

 

Osposobljeni smo za izgradnju različitih objekata visokogradnje, kao i za izvođenje radova niskogradnje. Posedujemo svu neophodnu mehanizaciju, alat i dozvole za kvalitetno izvođenje svih vrsta građevinskih radova, koje izvodimo samostalno, ali i u kooperaciji sa velikim brojem kooperanata iz oblasti građevine, radi pronalaženja optimalnog rešenja, na zadovoljstvo naših klijenata. Sa investitorima sarađujemo na svim nivoima, od idejnih rešenja, izrade građevinskih projekata, do gradnje svih vrsta objekata i obavljanja završnih radova.

 

Izvođenje građevinskih radova obuhvata usluge koje možemo ponuditi u oblasti:
 
  • Visokogradnje - Izgradnja novih stambenih, poslovnih, industrijskih, komercijalnih objekata
     
  • Niskogradnje -  Zemljanih radova, usluge iskopa, ravnanja terena, raščišćavanje terena, uklanjanje postojećih instalacija, nasipanje i niveliranje terena, odvoz zemlje i šuta, dovoz zemlje i drugih materijala potrebnih za nasipanje.
     
  • Završnih zanatskih radova - Izvođenje svih završnih i zanatskih radova u građevinarstvu

 

  • Adaptacije i rekonstrukcije - Adaptacija, rekonstrukcija i dogradnjа postojećih stambeno-poslovnih objekata, obrazovnih, predškolskih i zdravstvenih ustanova.