DODACI ZA VRATA

 

 

OKOV ZA PVC, MASIVNA DRVENA I ALUMINIJUMSKA ULAZNA VRATA

 

 

Najnovija generacija automatskih sigurnosnih zaključavanja vrata Winkhaus, kombinuje mnoge prednosi u jednom sistemu:

AutoLock AV3 kombinuje pouzdanu bezbednost i ekstremnu jednostavnost pokreta za lakšu aktivaciju sigurnih sistema i dobro zatvorena vrata. Masivni elementi zaključavanja (u obliku "kuke") i nezavisni elementi za zaptivanje koji pružaju glatko, ali i veoma pouzdano i čvrsto zatvaranje. Razlog za jednostavan mehanizam za zatvaranje leži u magnetnom akivatoru za automatsko zaključavanje.

AutoLock AV3 može imati dodatak "dnevna funkcija" koji se aktivira/deaktivira na izuzetno jednostavan način – mehanički, koristeći samo jedan taster za zaključavanje elementa u prihvatniku. Čvrsto se zatvaraju (samo povlačenjem krila prema štoku), obezbeđena AV3 vrata - potpuno zaštićena. Mogu se lako otključati spolja ključem. Ova poslednja generacija automatskog zaključavanja Winkhaus je takođe dostupna kao motorna brava verzije blueMatic EAV3, koja može biti upravljana daljinsko, potvrdom identiteta otiskom prsta (ili zenice), smart telefonom, radiom ili drugim sistemima.

 

MODULARNI SISTEM ZA VRATA ZA HITNE IZLAZE

 

  • Serija anatipanik PHA 2000 je od nerđajućeg čelika i u standardnim bojama
  • Prema standardu EN 1125
  • Pouzdana bezbednost
  • Sigurnosni zaključavajući jezičak omogućava potpunu zaštitu od neovlašćenog ulaska
  • Mogućnost jedno ili troprihvatne brave u slučaju jednokrilnih vrata i tri ili četiri prihvatne brave za dvokrilna vrata

 

 

 

 

 

 

 

OKOV ZA PVC, ALUMINIJUMSKA, DRVENA, STAKLENA SOBNA VRATA

 

 

 

 

 

 

 

 

Pošaljite upit ili nas pozovite i uverite se da smo najpovoljniji.