DODACI ZA PROZOR

 

 

DEKORACIJA PROZORA

 

Unutrašnje ukrasne lajsne su dodatak prozoru i daju individualni stil i estetiku. One se vezanuju  distancioni okvir stakla i dostupne su  u različitim veličinama i bojama. Uz pomoć dodatnih elemenata mogu biti dizajnirane razne figure: krstovi, rombovi, "Sunca" i drugi. Ukrasne lajsne mogu biti napravljene od PVC ili aluminijumskog materijala i drveta.

 

 

 

DASKE I OKAPNICE

 

Okapnice za prozore postoje u više dimenzija – Pošaljite nam zahtev za više informacija! Dostupne su u beloj boji, braon boji i u svim bojama po RAL karti.

Dostupne boje: Bela i braon

 

OKOV

 

 

 

Naši prozori su dostupni  sa okovom ActivPilot, koji je poslednja inovacija  za dvoosovo otvaranje za dodatnu sigurnost.  Na zahtev prozor može da bude okovan sistemom ActivPilot Concept (specijalno otvaranje na dve osovine), ActivPilot Comfort (za paralelno otvaranje) ili ActivPilot Select (za nevidljive šarke).

 

 

 

ActivPilot CONCEPT (poslednja generacija okova za okretno-nagibne prozore)

 

  • Activ Pilot je poslednja generacija sisitema okova, koje imamo u ponudi, to je kombinacija

najmodernijeg dizajna i visoke funkcionalnosti.

*Activ Pilot je jedini sisitem okova koji se u standardnoj varijanti isporučuje sa većim nivoom stepena sigurnosti pri konfiguaraciji za osnovna otvaranja prozora i to po ceni ostalih standardnih okova. Činjenica je da su svi elementi zabravljivanja prozorskog krila većeg stepena sigurnosti, a to su tzv. tuljci sa pečurkom (RC1/WK1, RC2/ WK2) i sigurnosni prihvatnici za tuljke sa pojačanim stepenom bezbednosti. To je ujedno i velika prednost kod servisiranja već ugrađenih prozora. Kod Activ Pilot okova standardno se ugrađuju prihvatni elementi sa dodatnom sigurnosnom funkcijom i to dvofunkcionalni prihvatnik- kočnica (osigurač+podizač za prozorsko krilo) i trofunkcionalni prihvatnik-kočnica (osigurač+podizač+zatvranje bez zabravljivana kod balkonskih vrata), dok se drugih sistema okova takvi elementi ugrađuju dodatno na zahtev investitora.

 

ActivPilot PADK (okov za paralelno otvaranje)

 

Na osnovu modularnog sistema ActivPilot, Winkhaus razvija potpuno novi koncept okova ActivPilot PADK, koji omogućava paralelno otvaranje krila 6mm ispred štoka. Time se obezbeđuje kontinuirana I prirodna ventilacija prostorija. Pored ventilacije, Rollplast ne ignoriše sve veću potrebu za protiv provalnu zaštitu, dozvoljavajući i paralelno otvorenom krilu da dostigne vrednosti bezbednosne klase

– RC2 / WK2. Ovo osigurava istovremeno provetravanje stanova i zaštitu od provale.

 

ActivPilot PADK sistem kombinuje, dokazani koncept modularnog okova, sa inovativnom  i funkcionalanom tehnologijom paralelnog otvaranja krila. Tako pored horizontalnog i vertikalnog otvaranja, krilo se može otvoriti paralelno, povećavajući funkcionalnost prozora putem prirodne ventilacije i garantovane bezbednosti (RC2 / WK2).

 

INOVATIVNO – 6 mm rastojanje između paralela krila i štoka prozora

UDOBNO – Prirodna i bezbedna ventilacija u svim godišnjim dobima

SIGURNO – Čak i sa paralelno otvorenim krilom, sistem je osiguran i sertifikovan protiv provale, na isti način kao I potpuno zatvoren prozor.

 

 

 

 

ActivPilot SELECT

 

Potpuno skriveni okov, za otvaranje po vertikalnoj i horizontalnoj osi - ActivPilot Select ispunjava najviše zahteve u dizajnu i pogodan je i za prozore sa teškim krilama. Sistem je pogodan za krila težine do 150 kg. Može se koristiti u svim prozorima gde je montažni kanal za okov 16 mm i površine do 3 m². ActivPilot Select dostupan je za prozore od PVC-a, aluminijuma ili drva.

  • Opciono: poklopci šarki u svim raspoloživim bojama.
  • Jednostavno i funkcionalno štelovanje; prilagođavanje tačaka zabravljivanja je bez ikakvog alata

 

RUČICE ZA PROZORE

 

Izbor prozora nije ograničen na izbor profila i termopana. Postoje mnogi dodatci,  koji utiču na završni izgled prozora, a neki  se mogu shvatiti kao deo enterijera. Ukrasite svoj prozor sa odgovarajućom bravom  za njega - ona ​​će zavisiti od materijala i vrste prozora.

 

 

RUČICE ZA PVC, ALUMINIJUM I DRVENU STOLARIJU

 

 

 

UNUTRAŠNJI PERVAZI

 

Unutrašnji  pervazi  u različitim veličinama i bojama po vašem izboru! Napravljeni od drveta, PVC-a ili aluminijuma. Ako izaberete podprozorske daske od PVCa, imajte na umu, da se ugradnja vrši istovremeno sa prozorom, zato što se  štok  prozora oslanja na dasku. U ponudi su širine 10 cm, 15 cm, 20 cm, 25 cm, 30 cm i 40 cm. Pervazi su dostupni u bojama: bela, zlatni hrast, orah, tamni hrast, sapeli, bor, siva i antracit. Pervazi  i aluminijumske okapnice su dostupne u širinama od 11 cm, 15 cm, 17 cm, 21 cm, 23 cm, 25 cm, 28 cm, 30 cm, 32 cm i 34 cm. Standardne boje koji se čuvaju u skladištu su bela i braon  RAL 8014. Postoji mogućnost farbanje po  RAL katalogu.

 

Dostupne boje: Bela, zlatni hrast, orah, sapeli, tamni hrast, mahagoni, orah, bor, siva i antracit

Veličine: Širina od 10 do 40 cm, u zavisnosti od modela

 

Pošaljite upit ili nas pozovite i uverite se da smo najpovoljniji.